Alles onder 1 dak bij

contact groep

Contact Groep heeft zijn naam niet gestolen. Ons doel bestaat erin om als makelaar zo bereikbaar mogelijk te zijn én te blijven. Om deze verantwoordelijkheid op zo’n efficiënt mogelijke wijze te voltooien, vragen wij aan u als klant om in de mate van het mogelijke rekening te houden met onderstaande richtlijnen. Alvast bedankt !

Communicatiekanalen

  • E-mail : E-mail is en blijft onze voornaamste vorm van communicatie. Het grote voordeel is dat u een uitgebreide en overzichtelijke uitleg kan geven en daaraan ook nog bijlagen kan toevoegen. Beperk indien mogelijk het aantal bestanden en foto’s + verstuur in PDF. Wij vragen om onderstaande ALGEMENE emailadressen te gebruiken. De mails worden intern doorgestuurd en behandeld door de juiste persoon.
  • Telefoon : Uiteraard zijn en blijven we telefonisch goed bereikbaar. Om dit zo efficiënt mogelijk te regelen vragen wij u om zoveel mogelijk naar onze vaste lijn te bellen en ook liefst tijdens de kantooruren. Daarnaast vragen wij de telefoon enkel te gebruiken voor dringende en eenvoudige vragen.
  • Afspraken : Wij verkiezen uiteraard fysieke klantengesprekken en menen dat zowel de klant als wijzelf daar het meest uit kunnen halen. Om onze diensten echter goed te organiseren en de service hoog te kunnen houden, vragen wij om zoveel mogelijk op voorhand te bellen en een afspraak te maken als u wenst langs te komen. Wij zijn flexibel en zullen trachten zo snel mogelijk beschikbaar te zijn. Op die manier kunnen wij ons beter voorbereiden op ons klantengesprek.
  • Website : Onze website is vernieuwd en draagt bij tot een betere service. U kan binnenkort uw schade-aangifte doorsturen via de website, en u kan offertes aanvragen. Deze aanvragen komen gestructureerd en automatisch binnen bij ons en worden dus sneller afgehandeld.
  • Sociale Media : Via onze Facebook-pagina trachten wij u op de hoogte te houden van nieuwigheden, acties en onze werking. Het is echter belangrijk te vermelden dat wij Messenger NIET (meer) zullen gebruiken als chatfunctie. Wij vragen dus om ons te bellen, mailen of een MyBroker-bericht te versturen.
  • MyBroker : Deze applicatie geeft een overzicht van uw verzekeringspolissen op ons kantoor. Daarnaast bevat de app een chatfunctie waarmee u met ons contact kan opnemen. Super gemakkelijk en snel.

Algemene e-mailadressen

Openingsuren

Maandag
9u - 12u30
14u - 17u
Dinsdag
9u - 12u30
op afspraak
Woensdag
9u - 12u30
op afspraak
Donderdag
9u - 12u30
op afspraak
Vrijdag
9u - 12u30
14u - 17u

Review

Geef ons een recensie

Laat een bericht achter