Panden SYNDICUS

Een appartementsgebouw is meestal in handen van verschillende eigenaars, zij vormen samen de Vereniging van Mede-Eigenaars (VME). Daarnaast zijn ook de huurders belangrijke betrokkenen. Daarom is een duidelijk en correct beheer door een specialist, die zowel de kennis en de ervaring heeft, zo belangrijk. Als syndicus hebben wij ook de sterkte om goed te bemiddelen zodat iedereen tevreden is… en blijft.

Bij Contact Groep staan we in voor dit beheer van de VME . Op een vriendelijke en correcte wijze beheren wij de VME zowel financieel als technisch en organiseren wij de uitvoerende taken voor uw appartementsgebouw.

Wij doen dit met veel plezier en betrekken zoveel als mogelijk de eigenaars en/of huurders. Want na 30 jaar ervaring zijn wij nog steeds overtuigd dat, hoe meer elke partij betrokken is, hoe beter de VME draait.

Panden bekijken

Panden VERKOOP & VERHUUR

Als vastgoedmakelaar staan wij u, als verkoper, bij gedurende het gehele proces. Met vele jaren ervaring en de juiste ingesteldheid zoeken wij een koper voor uw pand en nemen wij de administratie van u over.

U kan op uw beide oren slapen aangezien wij eerlijkheid en communicatie voorop zetten.

Wij gaan op zoek naar een correcte prijs waarmee beide partijen zich kunnen verzoenen. Zo zijn alle partijen (verkoper, koper en makelaar) tevreden en kan de akte met een goed gevoel en een gerust hart ondertekend worden.

Panden bekijken