Beste Klanten en sympathisanten,

Nadat storm Eunice op 18/02/2022 over ons land is geraasd, hadden wij (zoals onze hele sector) de handen vol. Dat weekend deden wij onze uiterste best om dringende bijstand te organiseren waar nodig en alle klanten gerust te stellen. Er werden dossiers geopend en zo goed en snel als mogelijk opgevolgd. Dankzij de efficiënte werking van onze (toen nog) beide teams, kunnen wij u meedelen dat op 21/03/2022 bijna 70% van deze stormschades geregeld waren. De gemiddelde vergoeding per stormschade ligt rond de €2000, dat is ook niet niks!

Voor de geregelde schades hopen wij dat u tevreden bent over onze schaderegeling. Voor de lopende dossiers is het wachten op expertises, regelingsinzichten van de maatschappij of zelfs offertes van de herstellers. Wij doen er alles aan om ook deze lopende dossiers zo snel mogelijk rond te krijgen.

Wij willen jullie alvast hartelijk danken voor het vertrouwen in ons en hopen u dat u tevreden blijft over onze dienstverlening. Laat ons gerust weten als er opmerkingen zijn, er is altijd ruimte voor verbetering !

Contact Groep

Terug naar overzicht