Ons doel bij Contact Groep bestaat erin zowel particuliere klanten, zelfstandigen en ondernemingen bij te staan bij hun bankzaken, verzekeringen en immobiliën. Ieder van ons specialiseert zich in zijn/ haar afdeling. De combinatie van een goede interne werking en een aangename werksfeer zorgt voor een uitstekende service aan het adres van de klant.

 

Jouw job start met de praktische ondersteuning van onze syndicus en vastgoedmakelaar. Als zijn rechterhand bestaan jouw voornaamste taken uit:

  • de administratie van de VME
  • de administratie van verkoop & verhuur
  • de opvolging van schadedossiers, werken, etc. van de VME
  • en de communicatie met de eigenaars en huurders

Wij zoeken een zorgvuldige persoon die het werk goed kan organiseren. Daarnaast ben je communicatief, flexibel en stressbestendig.

Werkervaring in de sector is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Wel vragen wij een diploma secundair of hoger onderwijs. Een basiskennis van boekhouding, Word en Excel komen zeer goed van pas. Maar het allerbelangrijkste is een leergierig persoon die weet van aanpakken.

 

Naast een gezellige werkplek en leuke collega’s bieden wij jou een mooi standaardloon, aangevuld met voordelen zoals maaltijdcheques, een flexibel uurrooster én de kans om door te groeien en jezelf te ontplooien.

 

Interesse? Stuur uw CV door naar kantoor@contactgroep.be !


 

Terug naar overzicht